Afbeelding invoegen 
Sander Korenstra
Coach
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Algemene werkwijze

De coaching die ik bied vindt plaats in de vorm van gesprekken. Hierin bespreken wij wat er bij je speelt. Ik luister, stel vragen, ik ben kritisch, houd spiegels voor en confronteer, motiveer, adviseer en inspireer je daar waar nodig..
 
Ik werk niet met statische behandel of coachingsplannen en vooropgestelde werkwijzen en doelen. Dit haalt mijns inziens het leven uit de gesprekken en kan de plank mis doen slaan. We bespreken dat wat er besproken dient te worden, dat wat leeft, dat wat nodig is en dat waar behoefte aan is.  

Ik gebruik naast de verschillende coachtechnieken hierbij vooral mijn intuïtie. Ik stem mij af op jou (of jullie) en voel aan wat er nodig is om spelende problemen op te lossen of te komen tot: bewustwording, persoonlijke groei, het vergroten van het zelfvertrouwen en/of het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van je kwaliteiten en mogelijkheden.

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis en gaan we gelijk aan de slag. Je bent welkom zolang de gesprekken zin hebben en voor jou goed voelen. De één komt 1 keer, de ander 10 keer. Weer een ander vindt het fijn om eens in de zoveel weken of maanden weer eens langs te komen om spelende zaken te bespreken.

Je bent in onze praktijk geen nummer en krijgt geen vervelende stempels. Ook doen wij niet aan onnodig tranentrekken.
Bij ons zal je positieve, persoonlijke en oprechte aandacht ervaren..