Gespreid betalen
 
De diensten van ons centrum willen wij graag toegankelijk hebben voor iedereen. Ook voor mensen die (even) wat minder te besteden hebben. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een gespreide betaling.
 
- je kunt nu gebruik maken van onze diensten. Je betaald, afhankelijk van je financile ruimte, later
- je kunt zo vaak en zo veel aflossen als je wilt
- wel vindt er tenminste één maandelijks afbetaling plaats vr het einde van de maand met een minimum van €25,-.
- je betaald geen rente over het verschuldigde bedrag
- wel brengen wij gedurende de looptijd elke eerste van de maand €5,- administratiekosten in rekening
- de looptijd van de regeling eindigt gelijktijdig bij afbetaling van het laatst openstaande bedrag
- je ontvangt via de mail aan het begin van elke nieuwe maand een rekeningoverzicht. Zie: Voorbeeld Rekeningoverzicht.pdf
 
Deze regeling stellen wij mogelijk vanuit een idealistisch oogpunt. Niet om er geld aan te verdienen. Dus geen addertjes of kleine lettertjes en naast de €5,- administratiekosten per maand, geen rente of andere onverwachte kosten.
Wij verwachten van jou dat jij je aan de voorwaarden houdt: maandelijks de afbetaling verzorgt en ons informeert wanneer je vragen hebt of problemen ervaart in de afbetaling.
Uit zelfbescherming stellen wij het volgende: wanneer je niet voldoet aan de minimale aflossing van €25,- vr het einde van de maand is het gehele openstaande bedrag direct opeisbaar. Bij uitblijven van betaling dragen wij de vorderingen over aan een incassodienst. De incassokosten die daarop volgen zullen voor jouw rekening zijn.
 
Tijdens je eerste afspraak vragen wij je te tekenen voor bovenstaande overeenkomst. Zie: Voorbeeld Overeenkomst.pdf
 
Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken en gebruik maken van Gespreid Betalen? Dan kan dat telefonisch via 06-23779829
of via info@metopenogen.com. Vermeld hierin je naam, adres en telefoonnummer zodat wij de overeenkomst voor je kunnen opmaken.